Tourist translations nenolink

Oversættelse

Meget indhold inden for turisme er enten utroligt dårligt oversat, eller indholdet er slet ikke dækkende for det lokale område. Turisme er vores ekspertområde inden for web localisation og oversættelse.

Din turist-webside

Få oversat og skrevet korrekt, relevant og meningsfuldt indhold på dine websider om turisme. Samtidig er der taget hensyn til SEO samt konsistens med hensyn til terminologi

Kvalitet og sprog

Nogle operatører anvender billige løsninger, fordi emnet forekommer let. Men det betyder også at tekster nogle gange har forkert og forskellig terminogi, at de indeholder fejl og ikke er rettet mod modtageren. Husk at kvalitet betyder kunder. AI kan gøre tekster kedelige-

Vedligehold og nyheder

Bliver dine turistsider vedligeholdt fra år til år? Kommer nye oplysninger, design, praktiske forhold, busforbindelser, prioritet med? Stemmer din webside overens med artikler og pressemeddelelser? Eller brochurer. Vi kan lave aftaler om dette.

Tourist Translations

Anbefalet indhold - skab muligheder og oplevelser

Det er meget forskelligt, hvad indhold, man finder på websider inden for turisme. men man skal tit lave flere søgninger, før man finder det helt rigtige, selv, hvis man har fundet en pakkerejse i et katalog. Turisme er ikke kun Visitxxx, der oftest glemmer helt grundlæggende ting, som fx at folk ikke nødvendigvis har bil, at de måske gerne vil tage rundt selv, at de har børn med, som også har nogle behov. Vær opmærksom på, at det ikke altid er nok med et billede af en strand. For dem er der mange af. Der er brug for lettilgængelig viden, der er nem at finde. Ellers bruger man bare AI og finder helt andre steder. Sørg også for at være dækket ind sprogligt. Få oversat sider og apps opdateringer til dem. Glem ikke også at henvise til apps og sider på sociale medier. Mange steder og hoteller og reseportaler, samt offentlig transport har apps, og de er lette at bruge og på flere sprog. Lav en liste over links, oplysninger, apps og sider på sociale medier, som du kan checke (kan delvis automatiseres, gerne med AI eller af os). Nogle sider kan ligefrem ligne små portaler.